376672096_651276237096051_6752076665230687505_n

РАДИОНИЦА “ПИТАЈ МЕ БИЛО ШТА О ЕУ ПОДРШЦИ” ЗА СТАРТАПЕ У НИШУ

ЕУ Инфо Поинт Ниш и Фонд за Иновациону Делатност позивају све стартапе и предузећа у потрази за финансијском и менторском подршком на ексклузивну радионицу “Питај ме било шта о ЕУ подршци.” Ова информативна сесија ће се одржати у понедељак, 2. октобра 2023. године, у трајању од 1 сат и 30 минута.

Да ли желите да ваш стартуп достигне свој пуни потенцијал и освоји глобално тржиште? Да ли бисте желели да се повежете са инвеститорима и експертима из различитих области како бисте унапредили своје пословање? Ако су ваши одговори потврдни, ово је догађај који не смете пропустити.

  • Датум и Време: Понедељак, 2. октобар 2023. године, у 12 часова
  • Трајање: 1 сат и 30 минута
  • Локација: ЕУ Инфо Кутак, Вожда Карађорђа 5, Ниш

Ова радионица пружиће вам прилику да из прве руке сазнате све што требате да знате о Катапулт програму акцелерације. Програм акцелерације “Катапулт” је механизам подршке технолошком развоју и иновацијама намењен стартапима у различитим фазама развоја, од Ideation фазе до Scale-up фазе. Програм се састоји од тромесечног интензивног тренинга и пружа финансијску подршку како би се убрзао развој стартапа и створили услови за брзи раст.

На овој радионици сазнаћете:

  • Како препознати да је ваш стартуп спреман за учешће у Катапулт програму?
  • Како припремити иновативни производ, услугу или технологију за глобално тржиште?
  • Који су највећи изазови на путу од идеје до реализације?
  • Како функционише менторска подршка?
  • Шта вас очекује након учешћа у програму акцелерације?

Саговорници на овој радионици ће бити:

  • Млађан Стојановић, менаџер Катапулт програма акцелерације
  • Миша Лазовић, оснивач Кредиум стартапа из Ниша, који је такође учествовао у програму

Сесију ће водити Снежана Андрић из ЕУ Инфо Кутка. Ова радионица ће се одржати уживо у просторијама ЕУ Инфо Кутка у Нишу, али ће такође бити доступна за online праћење путем YouTube канала ЕУ у Србији.

О ЕУ Инфо Поинт Ниш:

ЕУ Инфо Поинт Ниш је ваша централна тачка за информације о Европској унији и њеним програмима подршке. Овде можете сазнати више о могућностима финансијске и стручне подршке за ваше пројекте.

О Фонд за Иновациону Делатност:

Фонд за Иновациону Делатност подржава иновације и технолошки развој у Србији и игра кључну улогу у подршци стартапима и предузећима у различитим фазама развоја.

Ова радионица је одлична прилика за све који желе да сазнају више о подршци коју ЕУ и Фонд за Иновациону Делатност пружају стартапима и предузећима. Не пропустите ову шансу да сазнате како да унапредите своје пословање и остварите глобални успех.

Извор: ЕУ инфо поинт Ниш: https://www.facebook.com/photo/?fbid=651276243762717&set=gm.976648833411497

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *